Exploreaza Bucurestiul prin arta stradala

Arta stradala va insoteste pe strazile Bucurestiului zilnic: de pe zidurile cladirilor de patrimoniu, zone industriale, pe tramvaie, trenuri si metrouri, de-a lungul anilor a devenit parte din viata orasului.

Graffiti-ul si arta stradala fac parte dintr-un fenomen cultural aparut in cartierele marginase ale marilor metropole americane incepand cu anii ’70. De atunci, aceasta forma de exprimare a evoluat intr-un stil de arta propriu (cati dintre voi nu ati auzit poate de Bansky) si s-a raspandit la nivel mondial: Londra, Paris, Sydney, Hong Kong, Mexic, Rio de Janeiro sunt doar cateva exemple si, da, incepand cu anii ’90 aceast stil de arta ajunge si in Bucuresti.

Arta stradala dezvolta imaginatia si infrumuseteaza orasul motiv pentru care va invitam in data de 30 aprilie ora 18:30 la un eveniment online in care sa descoperim Bucurestiul alternativ, colorat si ascuns. Vom povesti despre artistii romani si straini care si-au pus semnatura pe opere de arta in oras, mesaje pe care arta le trasmite, povestea zoneor in care aceste picturi murale sunt realizate si impactul pe care acestea le au in comunitate!

Draga noastra colega Ioana Popa este insotitorul vostru in aceasta calatorie colorata. Ioana este pasionata oras si patrimoniul sau sub forme diferite fiind absolventa a Masterului de Patrimoniu de la Universitatea Bucuresti. Este o bucuresteanca 100% care este gata sa va dezvaluie povestile secrete din spatele muralelor din Bucuresti.

Detalii eveniment

Booking and pricing

Puncte de interes

  • Scurta introducere in istoria fenomenului artei stradale
  • Arta vs vandalism
  • Arta stradala si alternativa in anii ’80 si ’90
  • Primii artisti stradali in Romania
  • Cele mai cunoscute picturi murale in Bucuresti

COST: 35 RON

Limba : Romana

Data : 30 aprilie 2020

Incepe la 18:30

Durata : 2,5 ore

Numar minim de persoane: 4

*În cazul în care nu se pot asigura numărul minim de participanți, vom rambursa costul sau vă vom reprograma în cadrul altei experiențe

Numar maxim de participanti: 20

Contactați-ne pentru mai multe informații
sau pentru a efectua o rezervare

Descriere detaliata a traseului

Nu se aplica in acest caz

Optiune Tur Privat

Aceasta experienta poate fi customizata pentru un grup individual. Puteti beneficia de

  • Tur privat
  • Modificari de continut
  • Durata
  • Modalitate de prezentare
  • alte optiuni

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la hello@nullinterestingtimes.ro

Costul va fi stabilit in functie de configuratia finala a evenimentului

Urmatoarele evenimente